Zwembaden Drenthe


zwembad.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Zwembaden Drenthe
Zwembad Veenhuizen
Het zwembad veenhuizen is een schitterend openluchtbad in de mooie drentsche natuur. waar u kunt zwemmen luieren en heerlijk rustig van de zon genieten
http://www.zwembadveenhuizen.nl/

Bosbad Noord-Sleen
Bosbad Noord-Sleen
http://www.bosbadnoordsleen.nl/

Zomerbad Peize
Het Zomerbad Peize floreert in de 21e eeuw. Met een topzomer in 2003 waarin er bijna 50.000 bezoekers de poort passeren, lijkt het zomerbad niet kapot te kunnen. Vanwege een sterke achteruitgang door de jaren heen, wordt het eind 2004 / begin 2005 noodzakelijk om zowel het kleine als grote bad van een nieuwe polyesterlaag te gaan voorzien. De actie die hiervoor wordt opgezet "Laat het zwembad niet lopen" wordt een groot succes. Het draagvlak van het zwembad binnen de Peizer gemeenschap en daarbuiten wordt hiermee weer heel sterk duidelijk. De Peizer gemeenschap toont zich zeer gul in allerlei kleine en grote financi?le bijdragen en in bijdragen in natura. Ook de gemeente Noordenveld toont zich van zijn beste kant door eind 2004 een door de gehele raad gedragen beslissing te nemen waarin een substanti?le bijdrage wordt vrijgemaakt. In februari 2005 is het kleine bad geheel gerestaureerd. De renovatie van het grote bad staat voor het najaar 2005 op de kalender.

Tot zover de geschiedenis van het Peizer openluchtbad. Waar staat het bad nu en hoe houdt ?t zich staande in de komende jaren? Momenteel staat het Peizer zomerbad (deze naam is aan het openluchtbad gegeven in 1999) voor een nieuwe investeringsronde.In de regelgeving (op welke terreinen dan ook maar) en in de optiek van controlerende en bestuurlijke instanties wordt het zwembad steeds vaker als een professionele bedrijfsorganisatie aangemerkt. De steeds strengere eisen die worden gesteld aan veiligheid en hygi?ne van de zweminrichting (legionella-problematiek, toezichtsplan, beheersplan, Arbo-wetgeving en risico-inventarisatie etc.) maken dat ook het plafond van de inzet van de op basis van vrijwilligheid opererende stichtingsbestuurders en het grote vrijwilligerscorps bereikt is. Door veel niet te voorziene ontwikkelingen op het terrein van personeelszorg, risicobeheersing en wettelijke eisen ten aanzien van hygi?ne, veiligheid en milieu wordt een grotere mate van professionalisering van de bedrijfsvoering verwacht en in vele gevallen al vereist.

Voor een groot aantal lezers is de geschiedenis van het Peizer openluchtbad bekend: het bad is geworteld in de Peizer gemeenschap. Voor velen echter is dit verhaal nieuw. Het is voor hen goed en nuttig te weten hoezeer het openluchtbad een bad van Peize en van Peizers of Peizenaren is. Daarom nodigt het stichtingsbestuur iedereen uit op de hoogte te blijven van de verdere geschiedenis (of toekomst, zo u wilt) van het Peizer openluchtbad. We proberen in dit jaar weer iets terug te halen van het elan van het cruciale jaar 1989. We doen dat omdat we het idee hebben dat het bestaan van het openluchtbad al weer ?zo gewoon is geworden?. Het bad hoort er toch al weer jaren bij, dat loopt toch gewoon lekker door? Mooi niet!! Daarom willen we van 2002 een jaar met een nieuw elan voor het openluchtbad maken door iedereen, net zoals in 1989, op de hoogte te houden van wat er zoal gebeurt in en om het bad maar ook door iedereen te laten zien wat er zoal komt kijken om het bad draaiende te houden. We gaan er voor, meer dan 30 weken lang in dit extra lange zomerzwemseizoen. U, lezer, wordt op de hoogte gehouden via de Hopbel over het verleden, het heden en de toekomst van het Peizer zomerbad, meer dan 30 weken lang in 2002. De geschiedenis herhaalt zich, naar we hopen. In 1989 bleek de berichtgeving in het enige plaatselijke medium dat ons ter beschikking stond een uiterst effectief middel te zijn om de strijd voor het behoud van het openluchtbad te strijden. Ook nu, in 2002, is de berichtgeving in de Hopbel over het reilen en zeilen van het Peizer openluchtbad een prachtig fundament voor het verder werken aan de plannen voor de toekomst. Dit verhaal in een notendop over de geschiedenis van het Peizer bad wilden we even kwijt. Als u leest over ons Peizer bad dan weet u in ieder geval dat ons (en uw) bad weliswaar een kort verleden heeft maar een lange en intensieve geschiedenis. Als u in ons Peizer bad komt zwemmen en genieten dam moet u zich wel heenzetten over het allergrootste probleem van het Peizer Zomerbad: je kunt er niet gezwommen worden, je moet wel zelf zwemmen. En dan te bedenken dat je onder een blote hemel van 6000 meter waar van alles mis mee is (o, zon, hoog of ozonlaag) moet zwemmen. Maar ach, een chloorhemel van 6 meter is ook niet alles! Hoe dan ook, er zijn van die momenten in het zomerseizoen dat je je realiseert dat het heel fijn is te kunnen zwemmen en genieten in een prachtig openluchtbadcomplex, prachtig in alle eenvoud. Peize heeft ?t en houdt ?t ??. een verwarmd openluchtbad.
http://www.zomerbadpeize.nl/

Bosbad Vledder
Bosbad Vledder
http://www.bosbadvledder.nl/

De Leemdobben Vries
Het openlucht zwembad van vries, de leemdobben.
http://www.deleemdobben.nl/

Openluchtbaden Westerveld
Openluchtbaden Westerveld
http://www.demooistebaden.nl/

De Wiekslag Weiteveen
Find deals, read beoordelingen from real people. get the truth. then go.
http://www.dewiekslag.net/

Zwembad de Duker Nijeveen
Zwembad de Duker Nijeveen
http://www.zwembaddeduker.nl/

Molenduinbad Norg
Molenduinbad Norg
http://www.molenduinbad.nl/

Zwemschool De Dolfijn Assen
Zwemschool de de dolfijn assen is een zwemschool gericht op het kind. wij geven abc zwemles.
http://www.zwemschooldedolfijnassen.nl/

DeSmelt Assen
Uitgaanscentrum en evenementencentrum met oneindig veel mogelijkheden in drenthe. uitgaanscentrum de smelt te assen voor sporten tot en met grote bedrijfsfeesten.
http://www.desmelt.nl/

Zwemschool Rob Sports Assen
Rob sports multifunctionele zwemschool is aangesloten bij het overkoepelend orgaan nationale raad zwemdiploma’s en is bevoegd om zwemexamens te organiseren.
http://www.robsports.nl/

Geert Vos Erica
Geertvosbad erica, het leukste openlucht zwembad van nederland.
http://www.geertvosbad.nl/

Bad Hesselingen Meppel
Bad hesselingen meppel
http://www.badhesselingen.nl/

De Leeuwerik Hoogeveen
De Leeuwerik Hoogeveen
http://www.zwembaddeleeuwerik.nl/

Samzem zwembaden Drenthe
Zwemmen recreatie, drenthe
http://www.zwembadendrenthe.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 16 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy